Laat je concurrentie ver achter je met een Custom gebouwde website

Voor iedereen met de ambitie om het maximale uit hun website te halen

Basis pakket

Een eenvoudige website

Vanaf €549,-

Wil je een website laten maken waar je trots op kunt zijn en die je als visitekaartje voor je bedrijf kunt gebruiken zodat klanten je online kunnen vinden?

Premium pakket

Een uitgebreide website

Vanaf €849,-

Wil je nu echt serieus werk gaan maken van je website én je online vindbaarheid zodat je nieuwe klanten kunt gaan werven waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien?

Custom pakket

Volledig custom ontworpen

Vanaf €1449,-

Wil je een professionele website of webshop laten maken met unieke functionaliteiten waarmee je de leider kunt worden in jou markt en je concurrenten zult overtreffen? 

Previous
Next

Voor iedereen met de ambitie om het maximale uit hun website te halen

Je hebt een duidelijke visie en de ambitie om het maximale uit je website te halen. Je wilt een website of webshop laten bouwen met unieke functionaliteiten waarmee jij je onderscheid van je concurrentie. Gebruiksvriendelijkheid, Laadtijd, uitstraling en geoptimaliseerd voor conversies zijn enkele van je belangrijkste punten. 

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan is ons Custom Pakket alles wat je nodig hebt. Met dit pakket gaan we verder waar andere stoppen. De meeste unieke functionaliteiten en de focus op het maximaal haalbare resultaat. Laat je concurrentie ver achter je met een Custom website pakket van Webbenelux!

Over het Custom Website Pakket

Waarom kiezen voor een premium website van Webbenelux?

Voor maximaal resultaat

Een website waarmee je op het hoogste niveau kunt presteren

Professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk design afgestemd op jou doelgroep

Eenvoudig aanpasbaar

Eenvoudig aanpasbaar door ingebouwde Drag & Drop pagebuilder icm WordPress

Standaard inbegrepen

Inbegrepen services bij het Custom Website Pakket

Gratis oriëntatiegesprek

Niet duidelijk wat je precies wil? Dan krijg je een gratis oriëntatiegesprek

Logoservice

wij helpen je voor een voordelig tarief aan een professioneel logo.

Afbeeldingen & teksten

Wij optimaliseren aangeleverde teksten en zoeken geschikte afbeeldingen.

Domeinnaam & Hosting

Domeinnaam registratie, Beveiliging en Hosting 1e jaar geheel gratis

Geweldige support

Vragen of hulp nodig met je website? Wij staan 6 dagen per week voor je klaar

Mini cursus websitebeheer

Leren hoe je jouw website en zakelijke email eenvoudig kunt beheren

Extra premium diensten

Exclusieve services die bij het Custom Pakket zijn inbegrepen
Premium

Je eigen concactpersoon

Eigen contactpersoon en 06-nummer tijdens de ontwikkeling van de website

Premium

Gratis zoekwoordstrategie

Wij maken een gratis zoekwoordanalyse en bepalen een effectieve strategie

Premium

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met het eind resultaat.

Enkele voorbeelden van onze Custom pakket websites

‘Klik op onderstaande button om al onze website voorbeelden te bekijken’

Modules in het Custom Website Pakket

Bij ons Custompakket kun je gebruik maken van alle onderstaande modules! Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van alle modules of een selectie hiervan. Zodra je bij ons komt voor een website zullen wij tijdens het gratis oriëntatiegesprek samen met jou bepalen wat er allemaal in de website verwerkt moet gaan worden zodat jij jou klanten optimaal kunt bedienen. Zodra we gezamenlijk hebben vastgesteld wat er allemaal benodigd is voor jou website zullen we een gepaste offerte voor je opmaken.

Onbeperkt pagina's
SEO Module
Live chat
Contactformulieren

Een unieke website met onbeperkt aantal pagina's. 

Zodra we de website hebben gebouwd zullen wij de SEO module inbouwen op je website. Met deze module kun je eenvoudig je website optimaliseren voor Google en ervoor zorgen dat je op de juiste zoektermen gevonden zult worden.

Live chat functies op websites zijn inmiddels razend populair. Doordat een bezoeker direct contact met je op kan nemen zorg je voor meer conversies ofwel leads voor jouw bedrijf. Zodra een bezoeker een bericht stuurt ontvang je hier een melding van via een app op je telefoon. Zo kun je direct je klanten te woord staan en helpen met hun vragen.

Contact of offerte formulieren. Eigenlijk kan geen een website zonder. Wij bouwen de formulieren op basis van jouw wensen zodat klanten een contact of offerte aanvraag in kunnen dienen. Zodra een bezoeker een aanvraag indient ontvang je de aanvraag direct in je zakelijke mailbox. Wel zo handig!

Socialmedia
Teksten
Afbeeldingen
Zakelijke email

Heb je al een zakelijke pagina bij Facebook of Twitter en wil je graag dat bezoekers via je website deze kunnen vinden? Of wil je wellicht de mogelijkheid hebben dat bezoekers je content eenvoudig kunnen delen via een button of icoontje? Dan integreren we deze module op je website.

Heb je nog geen teksten en weet je niet zo goed hoe je deze het beste kunt schrijven? Wij geven je gratis tips of je kunt SEO geoptimaliseerde teksten door ons laten schrijven door het toevoegen van ons SEO Contentpakket 

Mocht je zelf al geschikte afbeeldingen hebben voor op jouw website en wil je graag dat wij deze gebruiken? Dan gebruiken we die natuurlijk. Heb je echter nog geen afbeeldingen dan zoeken wij kosteloos geschikte afbeeldingen voor op jouw website.

Zakelijke email, waarschijnlijk heb je er al weleens van gehoord maar weet je niet precies hoe dit werkt en hoe je dit het beste kunt gebruiken. Wij maken zakelijke e-mailadressen voor je aan en leggen je uit wat je hiermee kunt en moet doen.

Nieuwspagina
Google analytics
Multitaal
Zoekfunctie

Contentmarketing, wellicht heb je er al eens van gehoord. Middels een nieuwspagina kun je artikelen publiceren omtrent jouw werk of expertise. Je straalt hierdoor autoriteit uit en zorgt daarnaast voor meer bezoekers op je website. Een win/win situatie!

Met Google analytics kun je bezoekers aantallen en hun gedrag op jouw website analyseren. Wij installeren en koppelen je website met Googe analytics en zorgen dat alles goed ingeregeld staat.

Bedien je met jouw bedrijf een internationale markt en is het daarom handig dat je website in meerdere talen te bekijken is? Dan installeren wij kosteloos de Multitaal module op je website. Iedere vertaling is hiermee mogelijk.

Ben je van plan om veel landingspagina's en nieuwsberichten te gaan publiceren? Dan kan een zoekfunctie en handige optie zijn voor je bezoekers zodat ze eenvoudig hun zoekopdracht kunnen invullen in de zoekbalk.

Webshop
Online betalen
Boekingssystemen
Facturatie systemen

Met onze webshop module toveren we je website om tot een professionele webshop voorzien van alle gemakken en functionaliteiten die je mag verwachten van een moderne webshop. Wil je een webshop opzetten op basis van dropshipment en moeten er verschillende koppelingen worden gemaakt met leveranciers? Ook dit kunnen we realiseren.  

Heb je gekozen voor onze webshop module en wil je graag online betalingen kunnen ontvangen, of wil je wellicht je diensten online kunnen verkopen? Dan implementeren wij kosteloos onze online betalen module. Van Ideal tot Paypal, Mister cash, Bancontact, Crypto, overboeking of op rekening, Alles is mogelijk binnen deze module.

Zit je in de dienstverlening en wil je graag dat bezoekers en klanten online reserveringen kunnen boeken voor je diensten? Dan kan dit met onze boekingssystemen. Erg gebruiksvriendelijk, Overzichtelijk en direct online inzage in alle reserveringen .

Handmatig factureren kan veel werk zijn en veel tijd in beslag nemen. Met ons geautomatiseerde facturatie systeem is dit verleden tijd. Zodra een klant een product of dienst afneemt word er automatisch een factuur verzonden met alle gegevens van de klant en een specificatie van de afgenomen diensten en producten. Tijd voor aangifte? Met een muisklik importeer je alle facturen automatisch naar je pc!

Unieke widgets
Unieke functies
Custom headers
API Koppelingen

Wij ontwikkelen unieke op maat gemaakt widgets geheel afgestemd op jouw wensen. We kijken hierbij gezamenlijk naar de gewenste functionaliteiten en zorgen dat dit alles in een professionele widget word omgezet waarmee we jouw website naar een hoger niveau tillen en de gebruikservaring van bezoekers verhogen.

Wil je echt gaan voor net dat stapje extra dan kunnen we alle functionaliteiten op jouw website naar een hoger niveau tillen door extra mogelijkheden en variaties toe te voegen.

Custom interactieve headers waarmee je jouw verhaal verteld. Van slideshows tot interactieve headers en video headers. Benieuwd wat de mogelijkheden zoals zijn? Neem dan gerust een contact met ons op.

Middels API koppelingen kunnen we data versturen en ophalen naar/van derden partijen en deze implementeren en tonen op jouw website.

Klaar voor de perfecte website?

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Eigen contactpersoon
 • Keuze uit 20 modules
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Betalen in termijnen
 • Binnen 4 weken klaar
 • 5 correctierondes

Prijs eenmalig: € 1449,-

Of in 12 termijnen van € 144,90 p/termijn

Domein, Hosting & Email

1e Jaar gratis, daarna € 9,99 per maand
Prijzen zijn exclusief btw

Heb je al een website maar wil je deze laten verbeteren?

Vraag nu de gratis website scan aan en laat weten wat je graag zou willen verbeteren. Ons team zal je website dan beoordelen en je binnen 1 dag een gepast voorstel doen

4.5/5
Marc v Straaten

Onze organisatie heeft door Webbenelux enkele unieke functionaliteiten laten ontwikkelen ter verbetering van de klantbeleving op onze website. Als we nog een iets nodig hebben voor onze website komen we zeker terug.

5/5
Timo Opdam

De kwaliteit die ze leveren voor de prijzen die ze rekenen is uitermate goed. We waren dan ook aangenaam verrast met het resultaat. De Medewerkers zijn ook erg klantvriendelijk. 

5/5
Marit vd Ven

Niks aan op te merken. We zijn 100% tevreden over het eindresultaat. Nogmaals bedankt!

Mobiele versie

Laat je concurrentie ver achter je met een custom gebouwde website

Custom pakket

Volledig custom ontworpen

Vanaf €1449,-

Wil je een professionele website of webshop laten maken met unieke functionaliteiten waarmee je de leider kunt worden in jou markt en je concurrenten zult overtreffen? 

Voor iedereen met de ambitie om het maximale uit hun website te halen

Je hebt een duidelijke visie en de ambitie om het maximale uit je website te halen. Je wilt een website of webshop laten bouwen met unieke functionaliteiten waarmee jij je onderscheid van je concurrentie. Gebruiksvriendelijkheid, Laadtijd, uitstraling en geoptimaliseerd voor conversies zijn enkele van je belangrijkste punten. 

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan is ons Custom Pakket alles wat je nodig hebt. Met dit pakket gaan we verder waar andere stoppen. De meeste unieke functionaliteiten en de focus op het maximaal haalbare resultaat. Laat je concurrentie ver achter je met een Custom website pakket van Webbenelux!

Over het Custom Website Pakket

Voor maximaal resultaat

Een website waarmee je op het hoogste niveau kunt presteren

Professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk design afgestemd op jou doelgroep

Eenvoudig aanpasbaar

Eenvoudig aanpasbaar door ingebouwde Drag & Drop pagebuilder icm WordPress

Standaard inbegrepen

Inbegrepen services bij het Custom website pakket

Gratis oriëntatiegesprek

Niet duidelijk wat je precies wil? Dan krijg je een gratis oriëntatiegesprek

Logoservice

wij helpen je voor een voordelig tarief aan een professioneel logo.

Afbeeldingen & teksten

Wij optimaliseren gratis de door u aangeleverde teksten.

Domeinnaam & Hosting

Domeinnaam registratie, beveiliging en hosting 1e jaar geheel gratis

Geweldige support

Vragen of hulp nodig met je website? Wij staan 6 dagen per week voor je klaar

Mini cursus websitebeheer

Leren hoe je jouw website en zakelijke email eenvoudig kunt beheren

Extra premium diensten

Exclusieve services die bij het Custom Pakket zijn inbegrepen

Je eigen contactpersoon

Eigen contactpersoon en 06-nummer tijdens de ontwikkeling van de website

Gratis zoekwoordanalyse

Wij maken een gratis zoekwoordanalyse voor optimale zoektermen in teksten

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met het eind resultaat.

Enkele voorbeelden van onze Custom pakket websites

Modules in het Custom Website Pakket

Bij ons Custompakket kun je gebruik maken van alle onderstaande modules! Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van alle modules of een selectie hiervan. Zodra je bij ons komt voor een website zullen wij tijdens het gratis oriëntatiegesprek samen met jou bepalen wat er allemaal in de website verwerkt moet gaan worden zodat jij jou klanten optimaal kunt bedienen. Zodra we gezamenlijk hebben vastgesteld wat er allemaal benodigd is voor jou website zullen we een gepaste offerte voor je opmaken.

 • Onbeperkt aantal pagina's

Een unieke website met onbeperkt aantal pagina's. 

 • SEO Module voor zoekmachine optimalisatie

Zodra we de website hebben gebouwd zullen wij de SEO module inbouwen op je website. Met deze module kun je eenvoudig je website optimaliseren voor Google en ervoor zorgen dat je op de juiste zoektermen gevonden zult worden.

 • Live chat of Whatsapp integratie

Live chat functies op websites zijn inmiddels razend populair. Doordat een bezoeker direct contact met je op kan nemen zorg je voor meer conversies ofwel leads voor jouw bedrijf. Zodra een bezoeker een bericht stuurt ontvang je hier een melding van via een app op je telefoon. Zo kun je direct je klanten te woord staan en helpen met hun vragen.

 • Contact & Offerteformulieren

Contact of offerte formulieren. Eigenlijk kan geen een website zonder. Wij bouwen de formulieren op basis van jouw wensen zodat klanten een contact of offerte aanvraag in kunnen dienen. Zodra een bezoeker een aanvraag indient ontvang je de aanvraag direct in je zakelijke mailbox. Wel zo handig!

 • Social media integratie

Heb je al een zakelijke pagina bij Facebook of Twitter en wil je graag dat bezoekers via je website deze kunnen vinden? Of wil je wellicht de mogelijkheid hebben dat bezoekers je content eenvoudig kunnen delen via een button of icoontje? Dan integreren we deze module op je website.

 • Teksten schrijven voor op je website

Heb je nog geen teksten en weet je niet zo goed hoe je deze het beste kunt schrijven? Wij geven je gratis tips of je kunt SEO geoptimaliseerde teksten door ons laten schrijven door het toevoegen van ons SEO Contentpakket 

 • Zoeken van geschikte afbeeldingen

Mocht je zelf al geschikte afbeeldingen hebben voor op jouw website en wil je graag dat wij deze gebruiken? Dan gebruiken we die natuurlijk. Heb je echter nog geen afbeeldingen dan zoeken wij kosteloos geschikte afbeeldingen voor op jouw website.

 • Zakelijke emailadressen aanmaken

Zakelijke email, waarschijnlijk heb je er al weleens van gehoord maar weet je niet precies hoe dit werkt en hoe je dit het beste kunt gebruiken. Wij maken zakelijke e-mailadressen voor je aan en leggen je uit wat je hiermee kunt en moet doen.

 • Op maat gemaakte nieuwspagina

Contentmarketing, wellicht heb je er al eens van gehoord. Middels een nieuwspagina kun je artikelen publiceren omtrent jouw werk of expertise. Je straalt hierdoor autoriteit uit en zorgt daarnaast voor meer bezoekers op je website. Een win/win situatie!

 • Google analytics integratie

Met Google analytics kun je bezoekers aantallen en hun gedrag op jouw website analyseren. Wij installeren en koppelen je website met Googe analytics en zorgen dat alles goed ingeregeld staat.

 • Multitaal je website in meerdere talen

Bedien je met jouw bedrijf een internationale markt en is het daarom handig dat je website in meerdere talen te bekijken is? Dan installeren wij kosteloos de Multitaal module op je website. Iedere vertaling is hiermee mogelijk.

 • ingebouwde zoekfunctie

Ben je van plan om veel landingspagina's, producten en nieuwsberichten te gaan publiceren? Dan kan een zoekfunctie en handige optie zijn voor je bezoekers zodat ze eenvoudig hun zoekopdracht kunnen invullen in de zoekbalk.

 • Webshop module

Met onze webshop module toveren we je website om tot een professionele webshop voorzien van alle gemakken en functionaliteiten die je mag verwachten van een moderne webshop. Wil je een webshop opzetten op basis van dropshipment en moeten er verschillende koppelingen worden gemaakt met leveranciers? Ook dit kunnen we realiseren.

 • Betaalmodule voor Ideal, Paypal etc

Heb je gekozen voor onze webshop module en wil je graag online betalingen kunnen ontvangen, of wil je wellicht je diensten online kunnen verkopen? Dan implementeren wij kosteloos onze online betalen module. Van Ideal tot Paypal, Mister cash, Bancontact, Crypto, overboeking of op rekening, Alles is mogelijk binnen deze module.

 • Online boekingssystemen

Zit je in de dienstverlening en wil je graag dat bezoekers en klanten online reserveringen kunnen boeken voor je diensten? Dan kan dit met onze boekingssystemen. Erg gebruiksvriendelijk, Overzichtelijk en direct online inzage in alle reserveringen .

 • Automatische facturatie systemen

Handmatig factureren kan veel werk zijn en veel tijd in beslag nemen. Met ons geautomatiseerde facturatie systeem is dit verleden tijd. Zodra een klant een product of dienst afneemt word er automatisch een factuur verzonden met alle gegevens van de klant en een specificatie van de afgenomen diensten en producten. Tijd voor aangifte? Met een muisklik importeer je alle facturen automatisch naar je pc!

 • Unieke maatwerk widgets

Wij ontwikkelen unieke op maat gemaakt widgets geheel afgestemd op jouw wensen. We kijken hierbij gezamenlijk naar de gewenste functionaliteiten en zorgen dat dit alles in een professionele widget word omgezet waarmee we jouw website naar een hoger niveau tillen en de gebruikservaring van bezoekers verhogen.

 • Unieke maatwerk functies

Wil je echt gaan voor net dat stapje extra dan kunnen we alle functionaliteiten op jouw website naar een hoger niveau tillen door extra mogelijkheden en variaties toe te voegen.

 • Custom interactieve headers

Custom interactieve headers waarmee je jouw verhaal verteld. Van slideshows tot interactieve headers en video headers. Benieuwd wat de mogelijkheden zoals zijn? Neem dan gerust een contact met ons op.

 • API Koppelingen met externe partijen

Middels API koppelingen kunnen we data versturen en ophalen naar/van derden partijen en deze implementeren en tonen op jouw website.

Klaar voor de perfecte website?

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Eigen contactpersoon
 • Keuze uit 20 modules
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Betalen in termijnen
 • Binnen 1 maand klaar
 • 5 correctierondes

Prijs eenmalig: € 1449,-

Of in 12 termijnen van € 144,90 p/maand

Domein, Hosting & Email

1e Jaar gratis, daarna € 9,99 per maand
Prijzen zijn exclusief btw

Heb je al een website maar wil je deze laten verbeteren?

4.5/5
Marc v Straaten

Onze organisatie heeft door Webbenelux enkele unieke functionaliteiten laten ontwikkelen ter verbetering van de klantbeleving op onze website. Als we nog een iets nodig hebben voor onze website komen we zeker terug.

5/5
Timo Opdam

De kwaliteit die ze leveren voor de prijzen die ze rekenen is uitermate goed. We waren dan ook aangenaam verrast met het resultaat. De Medewerkers zijn ook erg klantvriendelijk. 

5/5
Marit vd Ven

Niks aan op te merken. We zijn 100% tevreden over het eindresultaat. Nogmaals bedankt!